lördag 9 juni 2012

Cirkus

Huvudvärken sitter som en smäck. Brukar få det när det är åska på g. Men jag tror snarare det beror på gårdagen. Vaknade ju innan tuppen. Sedan var det rehab, lacka naglar, läkarbesöket, ränna runt på Frölunda Torg x 2 + att svåger kom hit på middag. Fullspäckad dag med andra ord.
Det blir lite överhettat där uppe när man får en diagnos. Alla kugghjulen går på högvarva så det ryker om dom. Alla tanka som far omkring härs och tvärs.
Mer kaos än vanlig på huvudkontoret med andra ord.

I dag har Cleo varit på cirkus, med farfar, för första gången.
Hon fick mata elefanterna med gräs, vilket så klart var en hitt (fick inte ur henne så mycket om vad som hade hänt då hon var super trött efter besöket).
Barnlediga! Vad göra?
Vi började med att kolla in festivalen (eller vad det nu var) på andra långgatan. Men det var absolut inget för maken. Jag små mös och längtade tillbaka till Roskilde tiden. Ingen ide att gå där med en sur gubbe så vi åkte in till stan och käkade och tog en promenad längst avenyn istället. Vilket var riktigt mysigt.
Tror vi åker till slottskogen i morgon och kollar in elefanterna igen, om Cleo får bestämma.
Kan ju alltid hoppas på att dom är ute och rastar dom så vi får se dom på nära håll. Som dom var i tisdags, och alla andra dagar också för den delen. Om du har missat uppståndelsen så kan du läsa det här.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar