torsdag 5 januari 2012

Sängen på g

Då var den nya sängen äntligen beställd. Lite försenat, men nu är den i alla fall på väg.
(Har varit lite andra grejer som gått före, som tex en trädgård och ett läckande tak *grrr*).
Vi var runt i olika affärer och kollade priserna (igen då det reas för fullt överallt). Vi kunde fått en ok säng för 6000:- mindre men den var inte äns hälften så skön som den på ANA sängar. Och skall man köpa en ny säng så är det värt dom där extra tusenlapparna för att få en som man bara vill drömma sig bort i. Det är ju trots allt en hel del tid man tillbringa i sängen. Och speciellt jag, som gärna ligger och tittar på tv där.
Det blev inte en som var 210 cm bred, för då hade vi inte kommit in på toaletten. Utan en "normal" bled, 180 cm. Mörkgrå klädsel och med höga kromborstade ben.
Vi beställde ingen huvudgavel för jag vill inte ha en som är så hög som dom hade. Har inte sett någon annan heller som har en som jag skulle kunna tänka mig. Så det blir det gamla vanliga sättet, att göra en egen.
Skall spana efter mer inspiration nästa vecka, då vi åker till Egypten. Tursamt nog så går sovrummet i egyptiskt tema redan (konstigt, vem kom på det?).
Känner på mig att jag kommer åka hem med övervikt i bagaget.

Så här står det i  ANAs beskrivning:
Vårt Creative 7-zonspocket är ett av de absolut senaste och mest exklusiva fjädersystemen på marknaden. I syfte att ge dig maximal vila och avkoppling har vi med hjälp av studier och undersökningar utvecklat ett fjäderpaket som på bästa sätt följer kroppens alla kurvor och ojämnheter. 
Komforten uppnås genom att sängen är uppdelad i sju zoner med huvudzon, skulderzon, svankstöd och stussektion. Den särskilt mjuka skulderzonen gör att skuldran lättare kan sjunka ned i madrassen. Detta kombinerat med ett svankstöd för extra support för nedre delen av ryggen gör att du alltid får rätt avlastning för nacke, skuldra och rygg oavsett hur du ligger. 
Creative 7-zonspocket byggs med utgångspunkt i de bästa pocketfjädrarna: förspända, värmehärdade, konvexa Supremefjädrar som tillsammans med stoppningsmaterial av högsta kvalitet gör att de kan kallas madrassenas Rolls Royce. Allt för att du som kund skall få den optimala sömnen. 
Vi människor är inte skapta efter samma mall och har inte samma preferenser. Oavsett vikt, bredd och längd så har vi alltid rätt säng för dig. Välj därför mellan extramjuk, mjuk, medium, fast eller extrafast.

Och att dom dessutom har 25 års garanti gör ju inget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar