onsdag 25 maj 2011

Världens mest hatade pappa

Jag vet inte vad jag skall säga.
Har ännu en gång fått svart på vitt att min pappa är korkad, milt uttryckt. Kan inte förstå hans tänkande. Han har sagt att vi betyder mest i hela världen för honom. Bullshit. Vi betyder något när det finns pengar att tjäna, annars är vi inte vatten värda.
Då jag och min syster ville ha upprättelse efter mammas död (vilket var 1994) började han gorma och skrika att vi var giriga och bara ville ha och ha. Så ni kan ju själva tänka er att vi inte tog upp det där igen. Man vill ju inte mista båda föräldrarna.
Men nu så är det nog. Vi drog in advokat då pappa vägrade att säga som det var. Ju mer vi undersökte desto mer kompilecerat blev allt.
Vi fick igenom mammas testamente (som hade blivit ogillitigtförkarat, av någon anledning). Och med det så blev pappa helt plötsligt arvlös. Vilket han skulle ha blivit redan efter mammas död, och det viste han.
Advokaten har aldrig sett ett fall som ens liknar detta. Det är som en snöboll, ju mer man undersöker desto mer blir det.
Allt är huller om buller. Urkunsförfalskning är bara en av åtalspunkterna.
Jag orkar inte ens tänka på det.
I vilket fall som helst så har han sagt till farmor att vi är giriga, har slängt på luren i örat på honom, vägrar svara när han ringer osv. Vilket är HELT tvärt om, det var han som slände på i örat på min syster då han inte fick henne med på sin sida. Det var han som inte svarade när jag ringde. Det är han som är girig.
Han har inte vågat träffa oss med advokaten för att "lösa" problemet. Hans ombud är inte ens advokat.
Han och ombudet vägrar svara när vår advokat ringer eller skickar brev.
Så nu skall dommaren, som tidigare har krävt att dom skall höra av sig, satt ett sista datum för att dom skall ta kontakt. Görs inte det så blir det rättsliga påföljder.
Vi vet att han finns i stan. Min syster ser honom mer eller mindre varje dag på firman.
Det konstiga är om det skulle röra sig om skattefusk så hade det gått undan. Men när det inte är staten som förlorat på det så verker det inte vara någon brådska.
Jag vill bara ha det ur världen så vi kan fortsätta våra liv.
Hans syster, som han förövring fört bakom ljuset, tycker att pappa skall ha sin del av kakan då han skrev över allt på mamma då det var nära konkurs.
Men pratar man med andra så säger dom att det var mamma som gjorde dom största klippen med konsten och smyckena. Det var hon som sköt in pengar från när hennes mamma dog. Och det var hon som hade pengarna i början.
Men nej då, då skall man tycka att det var pappa som slet för pengarna. Det var han som jobbade.
Öööhhh, hallå eller?!?!?!
Vi har inte viljat dra in andra i detta spektakel. (Det var han som sa allt till farmor och sin syster. Skall tilläggas att han sa SIN verson.) Har kännt en skam över att ha ett rövhål till far.
Vilket vi nu skiter fulständigt i.
Det är väl som man säger att bilhandlare är oärliga, nu finns det till och med bevis för att han också tillhör dom.

För omkring 7 år sedan blev han dömd för att ha sålt stulna bilar och båtar.
Förklaringen var att han har sålt dessa i "god tro" då en beknat till honom har bett att han skulle sälja dessa. Den bekanta har han kännt i minst 30 år och borde vete vad han går för.
Han fick fängelse i 1½ år. Han satt på samma ställe som denne som "lurat" honom.
Han har förlåtit honom, han gör fortfarande affärer med honom, säger han.
Vilket  bevisar att han inte var oskylldig. För han har tagit större avstånd från mig och min syster som är hans egna barn än den som satte honom i fängelse.
Det borde vara bevis nog tycker jag.

Jag hoppas att han får stora påföljde för detta.
Jag hoppas att han får fängelse.
Jag hoppas att han blir renskrapad.
Jag hoppas att han mår som vi har gjort i alla dessa år.
Jag hoppas att han får pinas.
Jag hoppas att han...............
..........................................................ja den listan kan göras lång.

Så att säga att jag hatar honom är som en mild smekning.


2 kommentarer: