onsdag 25 maj 2011

Måsten och vill....

Med tre månader kvar till flytt så har vi börjat kolla runt på sådant vi vill införskaffa till huset. Men vad man vill och vad man måste är två helt skilda saker.

Vi vill ha en ny STOR soffa till vardagsrummet, nya garderober i sovrummen, badkar till det stora badrummet, sätta in en kassett till den öppna spisen, ny sidebord till matsalen, byta samtliga fönster till 3 glas, ny tv till vardagsrummet, nya utemöbler som matchar loungegruppen i konstrotting, ny gasolgrill, anlägga ny framsida eftersom muren sjunger på sista versen, byta ut kökets luckor och bänkskivor, sätta in en spishäll (finns bara gasol), ny säng som är minst 180 cm bred (har nu en 160), göra om gästtoaletten, kanske lite nya tapeter här och var + allt lull lull som gardiner, lampor mattor mm som är obligatoriskt i nya hem.
Men vad vi måste göra är....................... ja, så är det. Inga måsten som är akuta. Bara flytt rätt in och inte göra något.
Det är en annan sak med vad som kommer att behövas göra inom de närmsta åren, men det är en helt annan historia.

Jag har tidigare jobbat med att rita och inreda badrum, så där har jag redan drömt mig bort i all lyx och flärd som är ett absolut måste i badrummet.

Lite badkar som en med fet plånbok och stort badrum kan införskaffa sig.

Bling bling badkar!!!


 Men vi får nöja oss med budgetvarianten så länge.1 kommentar:

  1. Hahaha, en sådan plastbalja är väl inte fy skam. ;-) Känner verkligen igen mig med allt, det känns nästan som det är min lista du har räknat upp. :-)

    Kan säga att byta upp sig från 160-säng till 180-säng är nog det bästa vi har gjort så det skulle jag nog sätta högt upp på listan iaf.

    Kram Carina

    SvaraRadera