måndag 6 maj 2013

Dagar då man vill ha det lungt omkring sig

Har grejat i trädgården dom senaste dagarna. Beskärt träd, rensat sly, tagit bort allt visset, planterat blommor osv.
I dag är det årets varmaste dag. Hade haft en tanke på att fortsätta greja i trädgården. Vara ute när det är så härligt väder.
Vad gör jag då istället?
 Ligger inne och är sjuk. Feber, skallebank, ont i halsen.... En rekordelig förkylning. Men det är inte så konstigt när jag har haft Cleo hostandes på nätterna i mitt ansikte.
Och så har Mr ågren börjat hälsa på igen. HATAR honom!!!!!!!
När man mår urk vill man ligga alldeles själv och bara vila. Men det går inte här ser ni.
Dom har börjat byta fönstrerna. Och den där tigersågen skulle jag vilja strypa. Satan vad den låter. Man kan bygga rymdraketer men inte konstruera en tigersåg som inte låter som om man skall försöka spränga ljudvallen.
Kan inte klaga på killarna. Dom lägger ut en matta under fönstret. När dom är klara dammsuger dom upp allt som trillat ner, med sin egen dammsugare. Det kallar jag bra service. Har aldrig sett en hantverkare med en dammsugare i handen, så det var något nytt.
I morgon hoppas jag att jag är bra igen, så jag kan jobba. Få komma ifrån den där sågen några timmar. Men det lär ju inte hända.
Bara jag inte blir sjukare. Skall till tingsrätten på onsdag.
Pappa skulle ha redovisat allt innan januari slut. Men det han han inte gjort. Så vi skall infinna oss för att se vad rätten säger.
Man kan ju allt hoppas på att både han och hans ombud har fått tillökning av några hjärnceller.
1 kommentar:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera