fredag 30 september 2011

Fler bevis på idioti

Det var för bra för att vara sant.
Kunde ge mig fan på att pappa skulle sätta käppar i hjulet.
Han vägrar att vi löser in HANS lån som han har på huset. Bara för att kunna sabba för mig och min syster.
Stolpskottet sa till vår fastihetsmäklare att det som krävdes för att han skulle tillåta oss lösa lånet på 1,5 miljoner var om han fick en miljon kronor och att vi la ner åtlet mot honom.
Men tjena mitt bena. Vilken planet kommer han ifrån.
Han är så medveten om att han kommer åka dit så det sjunger om det för bla urkunsförfalskning och allt annat som han har smusslat undan från mamma.
Den "nya" ägaren till huset är helt underbar. Vi har fått jätte bra kontakt och han är beredd att vänta ut  pappa. Vi har gjort en överenskommelse om att han tar över huset from idag, och står för alla omkostnader och renovering tills vi får loss pantbreven och han kan bli den juridiska ägaren. På så sätt "löser" det sig med allt, förutom att vi först får pengarna när alla papper är i ordning. Vilket kan ta en tid. Men vi slipper ändå allt jobb och oro som det innebär att ha huset.
Han funderade på att göra ett besök hos pappa och tacka för att han står för hyran. Så länge pappa vägrar att vi löser pantbreven får ju han betala. Vilket korkskallen antagligen inte tänkte på.
Så skönt med folk som fattar vilken psykopat man har råkat få till far. Och som han sa, det är vi tre mot honom. Han stöttar oss till 100%.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar