söndag 11 mars 2012

Bisonoxar och snödroppar

Nu när våren, förhoppningsvis, har kommit så längtar man till att sätta tassaran i trädgården.
Men som ni säker vet så är det liiite knepigt just nu. Ingen större mening med att göra något tills dom är helt klara med dräneringen utav tomten. Och färdigställt den så gott det går.
Som Cleo säger: -Takton städa (traktorn städa) och så pekar hon på skyttegraven (på 1600 kvm) utanför fönstret.
Håller tummarna på att dom kommer i morgon och börjar med det. Skadar ju inte om det skulle bli klart i år....
Där leran inte sväljen en som kvicksand har jag försökt att se hurvida det kommer några blommor eller ej. Har hittat snödroppar och en mängd med små gröna uppstickare av någon slags blomma, om det inte nu e ogräs då. Kan ju alltid hoppas på att det är ett vackert ogräs i så fall.

Och i förrgår kom Cleos hosta igen. Det rosslar och tjuter i luftrören. Känns som det alltid sätter sig i luftrören på henne och brickanylen gör ingen underverk direkt. Ger mig fan på att hon har förkylningsastma. Jag har själv astma så jag vet hur det känns.
Blir det inte bättre i morgon blir det till att ta en promenad till vårdcentralen. Det har ju lovats bikiniväder i morgon. Nja nästan då. Men allt över 7 plusgrader känns som rena sommarvärmen nu.

Har mått relativt bra det senaste. Men i dag kom den frånvarande ångesten som en skenande bisonoxe och slog till. Och han hade med sig sina andra 42000 kompisar.
Jobbigt när man inte kan förutse det komma. Det bara smyger sig på och sedan attackerar som en galen geting.
Blä, för det!

Ja vad har annars hänt. Inte mycket förutom en skön huvudvärk på tre underbara dagar. Vilket jag också säger bläääää till.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar